awareness

De frequentie van het nieuwe

Zodra je tot de realisatie komt dat de meeste instituten, grote bedrijven, instellingen en overheden corrupt zijn, en dat al heel lang zijn, kun je een tijd lang ageren. Je kunt zelfs met ze in discussie gaan. Je kunt er tegenaan trappen, schreeuwen, protesteren, en op zich brengt dat zeker meer bewustwording voor anderen met zich mee. Sommigen die je zien ageren zullen denken: ‘’Hee, is daar inderdaad iets niet pluis?’’

Maar zodra het kwartje echt bij je gevallen is, kan het tijd worden te stoppen met schoppen en discussiëren. Die instanties veranderen niet. Ze zijn zo gegroeid, en hebben er alleen maar baat bij zo te blijven. Corrupt, schijnheilig, uit op winstbejag over de hoofden van de mensheid heen. Nietsontziend en gewetenloos.

Ja, het is zo. Nee, de politieke en rechterlijke macht zijn grotendeels corrupt en gaat je niet redden. Een autoriteit of messias van buitenaf gaat je niet redden. En dat is ook niet de bedoeling. De bedoeling is, dat we psychologisch en spiritueel volwassen worden en de verantwoordelijkheid voor onze eigen creaties gaan pakken.

In plaats van er tegenaan te duwen, wat meer van hetzelfde en een heleboel frustratie oplevert, kun je er ook voor kiezen te gaan manifesteren wat je wel wilt. Nieuw. Op een schone basis.
Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf.

Want als je je verzet tegen de realiteit van wat is, verzet je je tegen het hele universum. En dat kost een heleboel energie. Bedrijven en instanties die gerund word door sociopaten gaan niet snel veranderen. Wellicht wel nooit.

Je kunt wel je energie eruit halen door ze zo min mogelijk voeding te verschaffen. Zo min mogelijk te kopen bij die bedrijven. Zo veel mogelijk zorg te dragen voor je gezondheid met goede voeding en een gezonde levensstijl, natuurlijke remedies en therapieën. Nieuwe scholen oprichten, nieuwe clubs.

Natuurlijk is het goed je licht te laten schijnen over wat niet klopt. Zet het licht van de waarheid op alle smerigheid, alle bedrog, alle corruptie. Maar laat het dan los. Anders blijf je in de giftige modder rollen, en dat brengt je niet verder. Zet je licht erop en loop door.

Ga in je kracht staan en neem verantwoordelijkheid voor je eigen geluk. Creëer wat je wel wilt zien. Creëer het vanuit liefde, passie, enthousiasme.

Zo creëren we een nieuwe wereld – niet vanuit verzet tegen de oude. Maar vanuit een hogere frequentie. De frequentie van het nieuwe.

© drs. Wendy Gillissen, 2021
www.reincarnatietherapie.com

4 thoughts on “De frequentie van het nieuwe

    1. Hi Brad, that’s too bad! Maybe I’ll translate this one soon. There’s always Google Translate, but as I’ve noticed sometimes a lot gets lost in translation 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s